Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i ove godine nastavlja tradiciju održavanja stručnog skupa sa ciljem da okupi kako stručnjake iz oblasti stečaja tako i sve ostale zainteresovane.

Šesti stručni skup će i ove godine biti održan  na Kopaoniku od 29. novembra do 02. decembra u hotelu ,,Grand“. Tema ovogodišnjeg skupa je ,,Potraživanja u stečajnom postupku“ a neki od predavača i učesnika na panel diskusiji su su profesori Pravnog fakulteta u Beogradu, predsednici privrednih sudova, sudije Privrednog apelacionog suda, sudije privrednih sudova, advokati, izvršitelji kao i brojni drugi stručnjaci iz oblasti stečaja.

Ovaj događaj će biti prilika za diskusiju i razmenu iskustava, između stečajnih upravnika, stečajnih sudija, advokata kao zastupnika poverilaca i samih poverilaca, sa ciljem da se dođe do zaključaka kako prevazići izazove i pronaći najbolja rešenja u sprovođenju stečajnog postupka i namirenju poverilaca.

Programom je planirano da se održi panel diskusija koja će pružiti priliku učesnicima da iznesu svoje nedoumice, mišljenja i iskustva. Sva pitanja koja biste želeli da budu predmet diskusije možete poslati na adresu: pitanja@alsu.gov.rs

Program stručnog skupa će biti naknadno objavljen.

Ponuda za smeštaj i kotizaciju za učestvovanje na stručnom skupu (PDF)

Agenda

Za sve dodatne informacije obratite se Agenciji Max Travel na sledeće telefone:

011/31 33 534

011/31 33 273

Izvor: http://alsu.gov.rs/