O NAMA

Family_law_mediationUdruženje stečajnih upravnika Vojvodine je nevladina i nedobitna organizacija osnovana radi ostvarivanja opštih i zajedničkih ciljeva i interesa u oblasti: razvoja, zaštite i unapređenja položaja profesije stečajnih upravnika.

Udruženje je osnovano sredinom 2006. godine kao strukovna organizacija sa ciljem razvoja i zaštite profesije stečajnih upravnika, unapređenje ekonomskog položaja i prava profesije, unapređenja i zaštite prava, položaja i ovlašćenja stečajnih upravnika u stečajnim postupcima i poboljšanja njihovih uslova rada, stvaranja uslova za sticanje i razvoj stručnih znanja, stvaranja dobre prakse kojom se povećava društveni ugled, štiti dostojanstvo, profesionalni i lični integritet stečajnih upravnika. Udruženje svoju delatnost ostvaruje na teritoriji Republike Srbije.

Udruženje predstavlja i zastupa interese svojih članova u oblasti razvoja, zaštite i unapređenja položaja profesije stečajnih upravnika i zastupa i štiti profesionalni i stručni inegritet svojih članova.

Udruženje stečajnih upravnika Vojvodine obuhvata područje sledećih Privrednih sudova: u Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.
Udruženje razvija solidarnost, uzajamno pomaganje i zajedništvo stečajnih upravnika u profesionalnom delovanju i zaštiti svoje profesije.

Udruženje trenutno broji 102 člana.

Udruženje stečajnih upravnika Vojvodine je član Saveza udruženja stečajnih upravnika Srbije.

Organi udruženja su: Skupština, Upravni odbor, Nadzorni odbor, Predsednik, potpredsednik, predsednik skupštine i sekretar Udruženja.

PREDSEDNIK UDRUŽENJA
Jadranko Protić

SEKRETAR UDRUŽENJA
Aleksandra Miškov

PREDSEDNIK SKUPŠTINE
Mirjana Kićanović

UPRAVNI ODBOR
Predsednik: Predrag Stojković
Članovi:
Jelena Nestorov Bizonj, potpredsednik
Saša Mitrović
Milica Bogunović
Bogdan Jovanović
Zlata Rakić
Jadranko Protić

NADZORNI ODBOR
Predsednik:
Članovi: